Станаха известни нови подробности за предполагаемия романс на Брад Пит и Инес де

...
Станаха известни нови подробности за предполагаемия романс на Брад Пит и Инес де
Коментари Харесай

Брат Пит показа новата си изгора

Станаха известни нови детайлности за хипотетичния романс на Брад Пит и Инес де Рамон. За новата държанка на артиста се заприказва през ноември 2022 година - папараците снимаха двойка да се прегръща и да се държи за ръце на концерт на Боно в Лос Анджелис.

Инес е производителка на бижута и някогашна брачна половинка на звездата от " Дневниците на вампира " Пол Уесли. А неотдавна беше обявено, че Пит е завел де Рамон на празненството за премиерата на кино лентата " Вавилон ".

Анонимен източник от стилната промишленост споделя пред " Пийпъл ", че артистът не би го направил, в случай че не си падаше съществено по дамата, написа Ladyzone.bg.

" Инес споделя, че Брад е доста сладостен “, разкри въпросният източник, добавяйки, че двойката възнамерява да отпразнува Новата година дружно.

Друг източник, който е добре осведомен с Пит, удостовери пред изданието, че двойката се среща и е доста щастлива. Той обаче означи, че към момента не се приказва за сериозна връзка, само че на Брад и Инес им удобно и занимателно един с различен.

Трети вътрешен източник добавя, че Брад се радва на компанията на Инес и постоянно прекарва време с нея, когато има свободна минута: " Инес е радостна и общителна. Те са доста положителни дружно. Понякога се срещат дружно, а от време на време вървят на групови срещи с другари ", сподели той.

Откакто Брад Пит се раздели с Анджелина Джоли, новините за новите му приятелки постоянно се появяват в пресата и не всички от тях са доказани. Наскоро източници оповестиха, че Пит се срещал с Емили Ратайковски, само че нямаше доказателства за това и скоро стана ясно, че моделката има връзка с комика Пийт Дейвидсън.

Битува й версията, че Пит избира да скрие персоналния си живот на фона на напрегнати връзки с някогашната си брачна половинка. Твърди се, че той се страхувал да не би Джоли да стартира ограничение на срещите му с децата, написа още БГНЕС.

Родена на 19 декември 1992 година, днес Инес де Рамон чества 30-ия си рожден ден, като възрастовата им разлика с Брад Пит е съвсем двойна - през вчерашния ден (18 декември) холивудският артист отпразнува своя 59-и рожден ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР